"Hét honkbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 9 jaar"

28 juni 2020

Terug

Ook The Hawks melden zich

De Dordtse honkbalclub komt op zondag 1 julli als 26-ste team naar het gratis levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de eerste Rotterdammer in de Major League.

Rotterdamse Sporticonen vergaderde dinsdagavond in de aanloop naar het toernooi voor Beebal-teams wederom met mensen van Neptunus, Rotterdam United Basebal, Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport ende honkbalgekke 'geheime wapens Jan van der Sande en Koos van der Mark'. Tijdens het onderhoud in het Neptunus Familie-stadion maakte Coen Merkx (foto) overigens zijn vertrek als combinatiefunctionaris honkbal en softbal bij Rotterdam Sportsupport bekend.

Merkx was in de Maasstad iets meer dan een jaar werkzaam en gaat aan de slag als buurtsportcoach bij gemeente Dordrecht. Daar zal hij zich gaan richten op het realiseren van initiatieven die het sportaanbod vergroten en sportdeelname bevorderen. Op zijn cv staat voor altijd dat hij heeft bijgedragen aan het fundament van de Robert Eenhoorn Classic. Rotterdamse Sporticonen dankt hem daarvoor.