"Hét honkbaltoernooi voor jongens en meisjes tot 9 jaar"

28 juni 2020

Terug

Ook DHV, Zwijdrecht en UVV

Het evenement van Rotterdamse Sporticonen met de naam van de eerste Rotterdammer in de Major League staat voor zondag 1 juli in de kalender. Rotterdamse Sporticonen overlegde deze week met mensen van Neptunus, Rotterdam United Baseball (Evert-Jan 't Hoen) en Rotterdam Sportsupport, met onder meer ex-Neptuniaan Percy Isenia, over de mogelijkheid om ook school- en wijkteams deel te laten nemen aan het eerbetoon aan de bij Neptunus geschoolde ex-korte stop van de New York Yankees. 

Ook ouwe helden Koos van der Mark (ex-Sparta) en de honkbal etende en drinkende Jan van der Sande schoven aan in het Familiestadion voor het overleg. Zij willen zich gaan inzetten om van de Robert Eenhoorn Classic het grootste Beeball evenement van ons land te maken. Tot aan het toernooi zullen alle betrokkenen maandelijks bij elkaar komen om het evenement voor te bereiden. 

Inmiddels overwegen ook teams uit Belgie en Duitsland om voor de Robert Eenhoorn Classic naar Rotterdam te komen. Het toernooi wordt overigens afgesloten met een gratis bezoek aan de competitiewedstrijd Neptunus-DSS.